Konkurrenceregler

Regler for konkurrencen

Formål med at give oplysninger
At give dine elever mulighed for at deltage i Lommefilmskonkurrencen ’Uegnet for børn – sluk solariet’, som afholdes af Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne i samarbejde med Lommefilm ApS.

Disse data indsamler vi

  • Tilmeldte skoleklasser: Navn og mail på lærer, skole, skoleadresse, postnummer, kommune, region
  • Elever, der uploader videoer: Fornavn, klasse, skole

Det bruger vi lærernes personlige oplysninger til
Dine oplysninger bruges af os i forbindelse med koordinering af afholdelsen af de i alt 40 skoleworkshops landet over, herunder videregivelse af praktiske oplysninger til workshop- facilitatorer, og i forbindelse med en senere evaluering af forløbet.

De oplysninger, du giver os ved tilmelding, behandles fortroligt og bruges kun internt. Oplysningerne slettes et år efter endt konkurrenceperiode.

Du kan til hver en tid bede os slette dine oplysninger (se kontakt nedenfor).

Det bruger vi elevernes oplysninger til
Elevernes oplysninger vil fremgå i relation til deres indsendte videoer, så det er tydeligt, hvem afsenderen er. Sådan sikrer vi, at der ikke bliver uploadet anonyme videoer, hvor producenterne bag ikke kan opspores – hvilket er en nødvendighed for konkurrencen. Eleverne bliver gjort opmærksomme på dette, inden de uploader deres videoer.

Samtykke fra forældre
Det er dit ansvar som lærer at indhente samtykke fra forældre til klassens elever, således at eleverne kan indsende film, hvor de selv optræder. Samtykket skal være skriftligt og opbevares i et år efter endt konkurrenceperiode. Såfremt nogle forældre ikke vil give deres samtykke til, at deres barn optræder i en film, kan eleven fortsat bidrage til at producere filmen – blot bag kameraet.

Eleverne må ikke optage fremmede personer til brug i deres film. Det vil vi bede dig informere elevenerne om.

Hvad sker der med indsendte fotos?
Konkurrencevideoer og fornavn, klasse, skole på de elever, der har udviklet den enkelte film, ligger på en offentlig tilgængelig webside (www.lommefilm.dk) i et år efter endt konkurrenceperiode. Herefter vil den blive fjernet og slettet fra videoarkivet hos Lommefilm ApS.

Man kan til hver en tid bede om at få sin video slettet (se kontakt nedenfor). Ligeledes kan Lommefilm uden øvrig varsel slette en video fra siden, hvis den eks. indeholder ikke clearet musik, sprog, billeder eller film, vi ikke kan godkende.

Vinderfilm
Filmen, der vinder Lommefilmskonkurrencen ’Uegnet for Børn. Sluk Solariet’ 2018, kan anvendes af Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne i forbindelse med presse og markedsføring af konkurrencen efterfølgende. Det samme gælder fotos af personerne bag vinderfilmen, som tages i forbindelse med vinder-kåringen. Filmen og pressefotos anvendes kun til dette formål, og personerne bag vinderfilme kan til enhver tid frabede sig, at de anvendes offentligt. Alt dette informeres eleverne om i en særskilt samtykkeerklæring.

Kontakt
Har du spørgsmål til konkurrencebetingelserne og databehandling, så kontakt projektleder i Kræftens Bekæmpelse, Christina Schiøth, mail: chrjen@cancer.dk, tlf. 35 25 76 31.

0

Visninger

0

Film

0

Workshops vi har afholdt

0

Skoler vi har været på

Nyhedsbrev

Lommefilm Kbh.
Vesterbrogade 95H
1620 København V

Kasper B. Olesen
kasper@lommefilm.dk
+45 61 70 00 29

Lommefilm Aarhus
Vestergade 19C, st.
8000 Aarhus C

Martin Spenner
martin@lommefilm.dk
+45 42 80 00 23

Følg os på