Dogmer og betingelser

Dogmer og betingelser

Dogmer

1. Jeres film skal forhold sig til temaet "Drik mindre - oplev mere"

2. Jeres film må maks. vare 45 sekunder

3. Dit gymnasium skal være tilmeldt konkurrencen og du skal være elev på 1. årgang

4. Der må være op til fire personer om samme film

5. Konkurrenceperioden løber fra 30/10 - 7/12 2018

6. Jeres film skal slutte med skiltet "Drik mindre - oplev mere"

7. I må kun bruge rettighedsclearet musik

Betingelser

Formål med at give oplysninger
At give dine elever mulighed for at deltage i Lommefilmskonkurrencen ’Drik mindre – oplev mere’, som afholdes af Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens ’Fuld af liv’-kampagne i samarbejde med Lommefilm ApS.

Disse data indsamler vi

  • Tilmeldte skoleklasser: Navn og mail på lærer, gymnasium, herunder adresse, postnummer, kommune og region
  • Elever, der uploader videoer: Fornavn, klasse, gymnasium

Det bruger vi lærernes personlige oplysninger til
Dine oplysninger bruges af os i forbindelse med koordinering af afholdelsen af de i alt 28 skoleworkshops landet over, og i forbindelse med en senere evaluering af forløbet.

De oplysninger, du giver os ved tilmelding, behandles fortroligt og bruges kun internt. Oplysningerne slettes et år efter endt konkurrenceperiode.

Du kan til hver en tid bede os slette dine oplysninger (se kontakt nedenfor).

Det bruger vi elevernes oplysninger til
Elevernes oplysninger vil fremgå i relation til deres indsendte videoer, så det er tydeligt, hvem afsenderen er. Sådan sikrer vi, at der ikke bliver uploadet anonyme videoer, hvor producenterne bag ikke kan opspores – hvilket er en nødvendighed for konkurrencen. Eleverne bliver gjort opmærksomme på dette, inden de uploader deres videoer.

Samtykke fra elever
I forbindelse med konkurrence-workshoppen står Lommefilm ApS for at indhente samtykke fra alle 1.g eleverne på hvert deltagergymnasium, således at eleverne kan indsende film, hvor de selv optræder. Samtykket vil være skriftligt og opbevares i et år efter endt konkurrenceperiode. Såfremt nogle elever ikke vil give deres samtykke til at optræde i en film, kan eleven fortsat bidrage til at producere filmen – blot bag kameraet.

Eleverne vil desuden blive oplyst om, at de ikke må optage fremmede personer til brug i deres film.

Hvad sker der med indsendte videoer?
Konkurrencevideoer, herunder oplysninger om fornavn, klasse og gymnasium på de elever, der har udviklet den enkelte film, ligger på en offentlig tilgængelig webside (www.lommefilm.dk) i højst et år efter endt konkurrenceperiode. Herefter vil den blive fjernet og slettet fra videoarkivet hos Lommefilm ApS.

Eleverne kan til hver en tid bede om at få deres videoer slettet (se kontakt nedenfor).

Vinderfilm
Filmen, der vinder Lommefilmskonkurrencen ’Drik mindre – oplev mere’ 2018, kan anvendes af Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens ’Fuld af liv’-kampagne i forbindelse med presse og markedsføring af konkurrencen efterfølgende. Det samme gælder fotos af personerne bag vinderfilmen, som tages i forbindelse med vinder-kåringen. Filmen og pressefotos anvendes kun til dette formål, og personerne bag vinderfilmen kan til enhver tid frabede sig, at de anvendes offentligt. Alt dette informeres eleverne om i samtykkeerklæringen.

Kontakt
Har du spørgsmål til konkurrencebetingelserne og databehandling, så kontakt projektleder i Kræftens Bekæmpelse, Christina Schiøth, mail: chrjen@cancer.dk, tlf. 35 25 76 31.

0

Visninger

0

Film

0

Workshops vi har afholdt

0

Skoler vi har været på

Nyhedsbrev

Lommefilm Kbh.
Vesterbrogade 95H
1620 København V

Kasper B. Olesen
kasper@lommefilm.dk
+45 61 70 00 29

Lommefilm Aarhus
Vestergade 19C, st.
8000 Aarhus C

Martin Spenner
martin@lommefilm.dk
+45 42 80 00 23

Følg os på