Book en workshop

Book en workshop

På en workshop med Energimuseet og Lommefilm udvikler og bygger eleverne teknologiske løsninger til fremtidens grønne, bæredygtige samfund, som de til sidst præsenterer på film.

Eleverne kommer omkring emner som STEM-fag, Verdensmål, teknologiforståelse og bæredygtighed. Men også samarbejde, kreativitet og formidling.

Workshops er målrettet 6. - 7. klassetrin og en skole tilmelder to klasser på en gang. Workshops afvikles ude på skolen på samme tidspunkt over en hel skoledag. Typisk fra 08.30 - 14.30. Klasserne undervises separat.

Inden I tilmelder jer
For at give jer og jeres elever den bedst mulige oplevelse, har vi opstillet en række forventninger til jer, der tilmelder jeres klasser.

  • Inden workshoppen vil vi bede jer forberede jeres klasser med afsæt i et undervisningsmateriale, vi har produceret til lejligheden. I skal afsætte 4 lektioner til forberedelse. Forberedelse består primært af film + et dilemmaspil.

  • På selve workshoppen forventer vi, at I er med over hele dagen. Formidlerne fra Energimuseet og Lommefilm styrer dagen fra start til slut, men vil undervejs have brug for sparring med jer.

  • Efter endt workshop fremsender vi en evaluering, der skal gennemføres med klassen. Der skal afsættes 1 lektion til evaluering.

Tilmelding
Vi har åben for tilmelding af klasser i efteråret 2021 og foråret 2022. Se de specifikke datoer under selve tilmeldingen. 

BEMÆRK: Workshops i Region Sjælland og Region Hovedstaden er fuldt booket.

Tilmeld jeres klasser her

Nyhedsbrev

Lommefilm Kbh.
Vesterbrogade 95H
1620 København V
Kasper B. Olesen
kasper@lommefilm.dk
+45 61 70 00 29

 

Se privatlivspolitik

Lommefilm Aarhus
Ny Banegårdsgade 55, 5. sal
8000 Aarhus C
Martin Spenner
martin@lommefilm.dk
+45 42 80 00 23

Følg os på