Upload og betingelser

Upload og betingelser

For at kunne uploade film, skal klassens lærer anmode om en unik uploadkode. Der kan gå op til 24 timer før I modtager koden, da I som klasse skal oprettes manuelt i vores system. Bemærk, det er kun Red Barnets ambassadørskoler, der kan uploade til kanalen.

Betingelser

Formål med at give oplysninger
I Red Barnet har vi brug for at kunne fortælle andre, hvorfor det er vigtigt at hjælpe børn i Danmark. Og vi udvikler undervisningsmateriale omkring en række vigtige emner som trivsel, Verdensmål, børn på flugt etc. Formålet med at give dine oplysninger som lærer her, er for at give dine elever muligheden for at deltage i Red Barnets projekt: “Vores Verdensmål - Ret til Fremtiden”, som er knyttet til børnerettighedsdagen.

Disse data indsamler vi
Navn og mail på dig som lærer, skole, skoleadresse, postnummer, by, klasse og antal elever.
Elever der uploader videoer: Fornavn, klasse, skole.

Det bruger vi dine personlige oplysninger til
Dine oplysninger bruges af os i forbindelse med, at vi giver dig som lærer og din klasse en unik uploadkode hos Lommefilm. Den unikke kode giver dig og dine elever et mere sikkert sted at uploade videoer.

De oplysninger du giver os ved tilmelding, behandles fortroligt og bruges kun internt. Oplysningerne slettes et år efter, de er afgivet.

Du kan til hver en tid bede os slette dine oplysninger (se kontakt nedenfor).

Det bruger vi elevernes oplysninger til
Elevernes oplysninger vil fremgå i relation til deres indsendte videoer, så det er tydeligt, hvem afsenderen er. Sådan sikrer vi, at der ikke bliver uploadet anonyme videoer, hvor producenterne bag ikke kan opspores.

Samtykke fra forældre
Det er dit ansvar som lærer at indhente samtykke fra forældre til klassens elever, således eleverne kan indsende film, hvor de selv optræder. Eleverne må ikke optage fremmede personer til brug i deres film. Det vil vi bede dig informere eleverne om.

Hvad sker der med indsendte film?
Videoer og fornavn, klasse, skole på de elever, der har udviklet den enkelte film, ligger på en offentlig tilgængelig webside (www.lommefilm.dk) i et år efter upload. Herefter vil den blive fjernet og slettet fra videoarkivet hos Lommefilm ApS.

Man kan til hver en tid bede om at få sin video slettet (se kontakt nedenfor). Ligeledes kan Lommefilm uden øvrig varsel slette en video fra siden, hvis den eks. indeholder ikke clearet musik, sprog, billeder eller film, der ikke er godkendt.

Dataansvarlig er Red Barnet. Databehandler er Lommefilm ApS.

Kontakt
Har du spørgsmål til betingelser og databehandling, så kontakt pædagogisk konsulent og Skolekoordinator i Red Barnet, Camilla Roed Otte, mail: cao@redbarnet.dk, tlf. 35 24 86 39.

Nyhedsbrev

Lommefilm Kbh.
Vesterbrogade 26
1620 København V
Kasper B. Olesen
kasper@lommefilm.dk
+45 61 70 00 29

 

Se privatlivspolitik

Lommefilm Aarhus
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Martin Spenner
martin@lommefilm.dk
+45 42 80 00 23

Følg os på