Skip to main content Skip to footer

Danmarks største filmkonkurrence

6000 gymnasieelever laver film om unges alkoholkultur

Fra 28. oktober 2024 - 13. december 2024 besøger undervisere fra Lommefilm 35 gymnasier i filmkonkurrencen ´Drik mindre - oplev mere´, der præsenteres af Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden. I alt deltager over 6000 elever. Formålet er at sætte fokus på de unges alkoholvaner og promovere en alkoholkultur, hvor det er okay at drikke mindre og opleve mere. 

Tilmeld dit gymnasium

Gratis filmworkshop til hele 1. årgang

Vi udbyder i alt 35 gratis workshops i perioden fra 28. oktober - 13. december 2024. Workshoppen er målrettet hele 1. årgang. Undervisere fra Lommefilm styrer dagen fra start til slut gennem oplæg, feedback på elevernes ideer og generel hjælp til historiefortælling, film og klippeteknik. Udbyttet for eleverne er ny viden om det at fortælle historier og lave film. Ikke mindst fungerer dagen som en samtaleåbner for eleverne i forhold til den alkoholkultur de ønsker. Dagen afsluttes med premiere og præmiering af de bedste film. 

Inden workshoppen skal eleverne i klassen se en forberedende film og inddeles i grupper. Ellers er der ingen anden forberedelse. 

Er du/I nysgerrige på at høre mere, så skriv en mail til kasper@lommefilm.dk (Sjælland + Fyn) eller martin@lommefilm.dk (Jylland).