Skip to main content Skip to footer

Del 1 - Mine håb og drømme

Drømme og håb er universelle menneskelige drivkræfter. De kan være en central del af det at komme til et nyt sted og starte på ny fx efter en flugt. Det kan være fyldt med positivitet og muligheder - men det kan også være en påmindelse om noget, man har forladt eller skal bygge op på ny. Hvilke håb ogdrømme har I danske unge? På vegne af jer selv? Jeres venner? Nye venner og børn og unge ude i verden? 

Del 1 - Mine håb og drømme (06.08 min)
Se præsentationsfilmen - og snak bagefter om jeres håb og drømme med udgangspunkt i de symboler, I har fået udleveret af jeres lærer.

I præsentationsfilmen ovenfor vises to film lavet på den danske workshop. Se de resterende film fra den danske workshop under Se film sektionen på kampagnekanalens forside. Til præsentationen hører også et arbejdsark til download. Det kan hentes her. Samtlige ark til download for alle fire opgaver ligger også under menupunktet Til læreren.

Når I delt jeres håb og drømme med gruppen og med klassen, skal I se hvad børn og unge i Libanon og Sydsudan håber på og drømmer om. Se del 2.